De dokter en zijn secretaresse

Er ontsnapt een “mmm” uit mijn mond nu hij ook de drukkertjes van mijn broek lostrekt. Hij kijkt me aan en zoekt mijn goedkeuring. Ik geef antwoord door terug te kijken, hij weet genoeg. Ik wiebel heen en weer zodat mijn broek op de grond valt, stapt uit mijn klompen en uit mijn broek. Sokken uit. Ik geef hem een zetje op zij en loop de kamer in. Niet groot. Ik schat 12m2. Er staat alleen een bank en een bureau, kan ik nu zien. Hij had nu een goed uitzicht op mijn billen, wist ik. Langzaam loop ik naar de bank. Zoals verwacht loopt hij achter me aan en geeft me een tik op mijn bil. Ik geef hem een zacht duwtje zodat hij op de bank kan gaan zitten. Ik had niet verwacht dat hij dat zou doen, maar hij neemt toch plaats. Ik kruip bij hem op schoot en geef hem opnieuw een langzame tongzoen. Met zijn beide handen op mijn billen word ik alleen maar geiler terwijl we blijven zoenen. Ondertussen voel ik met mijn rechterhand of hij net zo geil is als ik. Een enorm harde zwelling voel ik kloppend onder mijn vingertoppen. Toch ben ik elke keer weer in mijn nopjes als ik merk hoe een man hard wordt onder mijn handen. Ik besluit niet lang te plagen. Ik trek zijn broek open en pak zijn lul en ballen met 2 handen uit zijn boxer. Zijn pik glinstert zelfs al een beetje van het voorvocht. Ik trek hem af; hij sluit zijn ogen en er ontsnapt een tevreden grom. Ik laat me van zijn schoot glijden op de grond en begin aan zijn ballen te sabbelen. Hierna neem ik zijn lul helemaal in mijn mond. Heel langzaam draai ik cirkeltjes met mijn tong en laat ik mijn mond over de schacht van zijn lul gaan. Vrij abrupt staat hij op. “Ik hou dit niet”. Redelijk hardhandig word ik op de armleuning van de bank gemanoeuvreerd. Terwijl ik op mijn rug lig; zweeft mijn linkerbeen in de lucht en de rechter vindt steun op de zitting. Hij trekt me onderuit, trekt mijn string uit. Met mijn billen net niet over de rand, in alleen mijn BH, laat hij zonder waarschuwing en sneller dan ik dacht zijn lul in mij glijden. Gelukkig ben ik nat genoeg, maar ik slaak een “OH” en denk even dat ik het niet verwerkt krijg. Volgens mij scheur ik een stukje in. Hij trekt zich er niets van aan; trekt zich helemaal terug en stoot opnieuw terwijl hij mijn linkerbeen over zijn schouder vouwt. Pijn en genot lijken dicht bij elkaar te liggen, want ik geniet er met volle teugen van om zo hard genomen te worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Het kan je zomaar overkomen

Ik liet het hoofdeind zakken. En weer gleed zijn hand tussen mijn benen. Zijn vingers gleden langs mijn slipje en vonden mijn…

Exhibitioniste

‘s Middags, na de boodschappen, was Elfie in haar kamer. Het duurde nog wel even voor Evert kwam. Ze kleedde…